Pebre

Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
1
Pebre

Den här sydamerikanska salsan, pebre, är ett underbart tillbehör till en grillbuffé, såväl som till tacos som till en mustig vegetarisk gryta. Blanda hackad koriander, persilja, salladslök, vitlök och chili och smaksätt med citron. En vacker bordskrydda som går snabbt att göra.

Pebre

Ingredienser

4 portioner
1   röd chili
5   salladslökar
2   vitlöksklyftor
1   kruka koriander
1   kruka persilja
1 dl  olivolja
3 msk  pressad citronsaft
salt och peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat

Kommentar

Verkligen enkel att göra och supergod till laxtacos! jag tog inte bort kärnorna från chilin för lite extra hetta...

Elisabeth

2017-09-08

Näringsvärde per portion

Energi888 KJ / 212 kCal
Fett21.6 g
Salt0.89 g
Kolhydrater4.6 g
Protein1.1 g

Testa liknande recept

Picklad rödlök
Betyg 4.6 av 5.
1225 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkor med lime och chili
Betyg 4.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Salsa criolla
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pico de gallo
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mexican salsa verde
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citronmarinerade svarta bönor
Betyg 4.6 av 5.
98 personer har röstat
Under 15 min att tillaga