Pavlova från Nya Zeeland

Betyg 4.3 av 5.
30 personer har röstat
6
Pavlova från Nya Zeeland

Elegant och festlig marängtårta är denna Pavlova från Nya Zeeland. Tilltalande och njutbar med sötma från olika frukter och bär. Lättlagad och svindlande god med lättvispad grädde.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001

Pavlova från Nya Zeeland

Ingredienser

6 portioner
4   äggvitor (stora ägg)
1/2 krm  salt
2 1/2 dl  strösocker
1 msk  majsstärkelse
2 tsk  vaniljsocker
1 tsk  vitvinsvinäger

Fyllning

2 dl  vispgrädde
5 dl  frukt och bär

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
30 personer har röstat

Kommentarer

Denna gör jag varje midsommar sedan minst 10 år tillbaka. Gör sats för 12 personer. Mängder med grädde och 3-4 lådor delade jordgubbar över. Succé varje gång. Grym jordgubbstårta till midsommar.

Camilla

2021-06-24

Fantastisk god! Särskilt med vaniljsmaken i marängen!

Sigrid

2020-01-19

Supergod och enkel att göra, rekommenderas!

Kajsa

2015-06-16

Testa liknande recept

Bings marängtårta
Betyg 4.2 av 5.
24 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängtårta med bär
Betyg 4.6 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängbotten
Betyg 4.3 av 5.
80 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marängkrans med bär
Betyg 4.9 av 5.
16 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pavlova
Betyg 4.2 av 5.
224 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Påskpavlova
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga