Pastarullar med färskost och skinka

Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat
9
Pastarullar med färskost och skinka

Utomordentligt spännande är dessa pastarullar med färskost och skinka. Kokta lasagneplattor med en gudomlig röra av philadelphiaost, skinka och kajennpeppar. Festliga och enkla rullar med en frisk gurksallad.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2001

Pastarullar med färskost och skinka

Ingredienser

4 portioner
12   lasagneplattor
100 g  rökt skinka
200 g  färskost
2 krm  salt
1 tsk  oregano
1 krm  kajennpeppar
1   äggula
1   burk färdig tomatsås (à ca 370 g, t ex Napoli)
parmesan eller rivosto

Till servering

gurksallad
krasse
färskbakat bröd

För alla

Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: välj glutenfria lasagneplattor och glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj lasagneplattor utan ägg och uteslut äggulan i fyllningen. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsmedlet E 1105, Lysozym.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
18 personer har röstat

Kommentarer

En favorit bland stora och små. Vi använder Muttis pizzasås och färska lasagneplattor.

Felicia

2022-01-30

Hej Ewalien! Philadelphiaosten är i stället för bechamelsås, så det är helt i sin ordning att den smälter ut.

Redaktionen

2013-12-27

Klicka på ostblandningen? Det blev som ostsås för mig, vilket rann ut ur rullarna. Vad gjorde jag för fel?

Evelien

2013-12-13

Testa liknande recept

Gratinerade pastarullar
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Snabb lasagne
Betyg 2.3 av 5.
92 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkcannelloni med zucchini och färskost
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka, tomat och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchini- och skinklasagne
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinklasagne
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga