Pannkakor utan ägg och gluten
Nu behöver inte ens den glutenintolerante ge upp pannkakor! Detta pannkaksrecept innehåller nämligen glutenfritt mjöl. Stek pannkakorna så de blir gyllenbruna och servera med en klick hallon- eller jordgubbssylt.
Ingredienser
8 portioner
3 dl glutenfri, fin mjölmix
1 tsk bakpulver
1 krm salt
6 dl mjölk
matfett till stekning
För alla
Fri från gluten och ägg.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och laktosfritt matfett.
Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och laktosfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Suveränt recept, smakade bra, och med bra konsistens
Andreas
2024-02-17Gick bra att byta ut mjölk mot lika delar barista havredryck. Goda blev dem!
Rebecca
2021-01-07Supergott recept! Det blev pannkisar 2 dagar på raken 😋
Robert
2020-11-08