Ostbollar med tranbär och solrosfrön
Ostbollar med tranbär och solrosfrön är mingelmat som överraskar. Sötsyrliga tranbär ger de krämiga ostbollarna lite sötma och rostade solrosfrön gör tilltugget härligt knaprigt. Toppa med kryddig smörgåskrasse och servera till glögg.
Ingredienser
20 st
1 1/2 dl solrosfrön
6 dl riven ost
1 dl naturell färskost
1 dl torkade tranbär
1 ask kryddkrasse
Till servering
glögg
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri ost och mjölkproteinfri färskost.
Näringsvärdet är beräknat per ostboll.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi381 KJ / 91 kCal
Fett7.4 g
Salt0.2 g
Kolhydrater1.1 g
Protein4.9 g
Kommentarer