Örtkrutonger med rosmarin

Betyg 3.3 av 5.
80 personer har röstat
0
Örtkrutonger med rosmarin

Gör dina egna krutonger av överblivet ljust bröd. Att använda sig av rester är enkelt och bra för miljön. Smaksätt med dina favoritörter, eller här bara med färsk rosmarin. Dessa örtkrutonger är superba till sallader av olika slag, eller som tillbehör på ostbrickan.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2015

Örtkrutonger med rosmarin

Ingredienser

4 portioner
4 msk  olivolja
1   riven vitlöksklyfta
1/2 krm  salt
1/2 krm  peppar
1   liten baguette i tunna skivor
1 msk  hackad färsk rosmarin

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
80 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi667 KJ / 159 kCal
Fett13 g
Salt0.36 g
Kolhydrater8 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Grillat bröd med kryddsmör
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Örtiga krutonger
Betyg 3.2 av 5.
50 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fransk sallad med valnötter
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gott bröd med oliver och rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färsfocaccia
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Vitlöksbaguette med persilja
Betyg 3.3 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga