Örtdressing

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Örtdressing

En smakrik örtig dressing på olja smaksatt med persilja, dill och vitlök kan lyfta vilken måltid som helst till nya höjder! Servera örtdressingen till sallad, rostade grönsaker, fisk eller kyckling. Detta recept ingår i Söndagspreppen där du genom lite prepp förbereder grunden till fyra måltider.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Örtdressing

Ingredienser

8 portioner
1   liten vitlöksklyfta
2   krukor bladpersilja
1   kruka dill
1 1/2 dl  neutral rapsolja
1 tsk  vinäger
1 krm  svartpeppar
1/2 tsk  salt

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad lax med picklad fänkål och örtdressing
Betyg 4.8 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med örtdressing
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dijondressing med sötma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Torskkroketter med polenta-fries och kaprismajonnäs
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sillgodis
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga