Örtbakade rotfrukter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Örtbakade rotfrukter

Ett riktigt smarrigt recept på örtbakade rotfrukter som passar perfekt att servera som tillbehör till kött och kyckling. Rotfrukter i ugn är enkelt men samtidigt lyxigt och mättande.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2003

Örtbakade rotfrukter

Ingredienser

4 portioner
3 - 4   palsternackor
500 g  primör- eller mandelpotatis
olivolja
blandning av torkade örtkryddor t ex rosmarin, basilika, dragon och oregano
salt
peppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ugnsbakad torsk med mandelpotatispytt och senapsyoghurt
Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rensauté med messmörsås och rostade rotfrukter
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rimmad oxbringa
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläsk- och rotfruktsgryta
Betyg 3.3 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Friterad palsternacka
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kokt oxbringa med mandelpotatis och rotfrukter
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga