Omelett med basilika, getost och parmaskinka

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Omelett med basilika, getost och parmaskinka

En smakrik omelett passar bra dagar då du har ont om tid. Denna mumsiga och snabblagade omelett med basilika, len getost och några skivor parmaskinka avnjuter du som den är eller med ett färskt, gott bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2002

Omelett med basilika, getost och parmaskinka

Ingredienser

1 portion

Grundrecept för 1 omelett

3   ägg
1 msk  vatten eller öl
2 krm  salt
1 krm  vitpeppar
1 msk  smör/margarin eller olja

Fyllning

1/2 dl  smulad getost
2   skivor parmaskinka
1   fintrimlad basilika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fyllt bröd med parmaskinka och getost
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Persika, getost och tomatpizza
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Spenat- och parmesanomelett med serranoskinka
Betyg 2.6 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Potatiskaka med getost & torkad skinka
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga