Morfar Eriks rödkålssallad
Morfar Eriks rödkålssallad är ett gott och lättlagat recept som passar perfekt till jul. Du lagar rödkålssalladen av bland annat rödkål, citron, crème fraiche och majonnäs. Passar utmärkt till julskinka, kyckling eller kött.
Ingredienser
undefined
1 burk rödkål (à 550 g)
färskpressad juice av 1/2 citron
1 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
1 krm salt
2 krm peppar
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer