Matjesrulle

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Matjesrulle

Som förrätt eller en enklare middag passar denna matjesrulle som du serverar med gräddfil och gräslök. Sillfiléerna med sin sälta går väl ihop med den syrliga gräddfilen och den friska gräslöken och snyggt ihoprullade blir det en fin servering.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Matjesrulle

Ingredienser

8 portioner
4   hela stora matjessillfiléer (4 stora filéer motsvarar ca 300 g)
1 dl  finhackad gräslök
3 dl  gräddfil

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfri crème fraiche eller naturell softspread utrörd till lagom konsistens i stället för gräddfil.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matjessill med kavring och Västerbottensost
Betyg 4.4 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessill med kapris och brynt smör
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med potatis- och gräslökssallad
Betyg 4.7 av 5.
23 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessillbruschetta med rödbetor, saltgurka och ägg
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill på grillen
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga