Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör

Det här är mångas favorit! Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör är en enkel och mycket smakfull rätt trots de få ingredienserna. Kryddsmöret sätter rejäl fart på majskolvarna!

Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör

Ingredienser

4 portioner
4   färska majskolvar
1   vitlöksklyfta
1/2   kruka persilja
100 g  rumstempererat smör
salt och peppar
1/2   citron

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smöe.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt margarin.

Receptet har uppdaterats augusti 2022.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1328 KJ / 317 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater24 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Kryddsmör med olika smaker
Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Medelhavsrub
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
BBQ-marinerad entrecôte med kreolspett
Betyg 2.9 av 5.
21 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Crostini med tapenadedip
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med sardellvinägrett
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga