Löksill med dill

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Löksill med dill

Ett spektakulärt sätt att servera sill på. Fisken får först marineras i intensiva aromer från lök och dill och när det är klart för servering läggs den i vackra snapsglas och dekoreras med en grann dillkvist.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Löksill med dill

Ingredienser

4 portioner
4   sillfiléer av inlagd sill
1   gul lök
1   rödlök
1 dl  hackad dill

Ättikslag

1/2 dl  ättiksprit (12 %)
1 dl  socker
1 1/2 dl  vatten

För alla

Innehåller inte gluten, laktos, mjölkprotein eller ägg.

Gör så här

Tips

Receptet är provlagat för 4 portioner men passar även för 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Karins sherrysill
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Den godaste julsillen
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsinsill
Betyg 2.1 av 5.
40 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd örtsill
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill med portvin
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Inlagd sill med aquavit, dill och gurka
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga