Limeparfait

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
0
Limeparfait

Ett tjusigt recept på fransk limeparfait som påminner om glass. Du gör desserten av ägg, florsocker, lime och grädde. Frys in och servera den krämiga parfaiten kall till efterrätt!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2004

Limeparfait

Ingredienser

6 portioner
4   äggulor
1 dl  florsocker
rivet skal och juice av 1   lime
4 dl  vispgrädde

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör mjölkfri: byt vispgrädden mot mjölkfritt alternativ från
t ex Oatly eller Beneviva.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Passionsfruktparfait på en bädd av exotiska frukter
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hjortronparfait
Betyg 4.2 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsparfait på maräng med apelsinsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vaniljparfait med rabarber
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaffeparfait
Betyg 4.4 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingonparfait med mandelbiskvier och julröd sås
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga