Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
3
Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ingredienser

20 st
1/2 dl  rucolablad
100 g  färskost
1/2 tsk  färskpressad citronjuice
1 tsk  wasabi
100 g  rökt lax
2 msk  vita och svarta sesamfrön
tunt knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Enkelt och gott!

Kajsa

2022-04-12

Såååååå goda!!!

Malin

2019-04-26

Jätte goda mumsbitar till fördrinken. Jag bytte ut wasabi mot riven pepparot istället, vilket gick lika bra. Däremot stämmer inte riktigt receptet eftersom jag fick lägga till ganska mycket på alla ingredienser... Det är oxå viktigt att servera laxen direkt när den kommer ut från frysen, annars smälter allting till en gegga som min gjorde. Men smaken var god.

Ulrika

2009-02-17

Testa liknande recept

Rökt lax med wasabimajonnäs och sesamfrön
Betyg 3.1 av 5.
80 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxtärningar med wasabi & sesam
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sushirullar med wasabimajonnäs
Betyg 3 av 5.
103 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Renköttsrulle
Betyg 2.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Adventspeppisar
Betyg 2.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med räkor och wasabi
Betyg 3 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga