Kycklingpasta med mozzarella och rucola
Underbart krämig kycklingpasta toppas här med luftig mozzarella och rivig ruccola. Den mustiga såsen får sin krämighet från crème fraiche och smaksätts med en utsökt tapenade på soltorkade tomater. Rätten görs komplett av en fräsch sallad och knapriga haricot verts.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2016
Ingredienser
För alla
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd crème fraiche och mozzarella utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Byt ut mozzarella mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer