Kyckling- och auberginegryta
Kryddig och välsmakande kyckling- och auberginegryta. Tomater, spiskummin och kanel bidrar till en mustig och tilltalande gryta. Servera med couscous med pesto.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007
Ingredienser
6 portioner
8 kycklingklubbor
olivolja att steka i
2 paket krossade tomater (à 500 g)
2 tsk malen spiskummin
2 kanelstänger
1 aubergine
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Receptet funkar även med kycklingfilé (eller lammkotletter), men det blir mer smak om du använder kyckling med ben (eller lamm med ben).
Kycklingrätten kan lagas i förväg och värmas när det är dags att äta.
Kycklingrätten kan lagas i förväg och värmas när det är dags att äta.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1090 KJ / 260 kCal
Fett12 g
Kommentarer
DEt var jätte jättegott! MUMS! Äter gärna denna gryta igen.
Jessica
2007-12-21Det här blir en favorit!
Lottie
2007-10-21