Kyckling med paprikadipp
Lättlagad kycklingrätt som passar de flesta. Rosmarinkryddade kycklingfiléer bryns i lite matfett innan de steks färdigt i ugnen ca 25 minuter. Servera med nykokt ris, smakrik paprikadipp (gjord på matyoghurt och ajvar relish), samt en fräsch salladsmix med vinägrett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2014
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd matfett och matyoghurt utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut yoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Såsen får plus även från mig.
Rosita
2014-04-16Hej Marie! Då kan vi rekommendera basilika, timjan eller någon annan örtkrydda som man tycker om.
Redaktionen
2014-04-09Är inte så förtjust i rosmarin så nästa gång byta till någon annan krydda,dock var såsen populär!
Marie
2014-04-03