Kryddig fisk

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Kryddig fisk

Fylld torsk med lök och ansjovisfilé. Låter det gott? Häll krossade tomater med strimlad purjolök, fiskbuljongtärning, vitlöksklyftor, basilika och oliver över det så har du något jättegott. Kryddig fisk passar till både potatis och pasta.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 1996

Kryddig fisk

Ingredienser

4 portioner
1   pkt djupfryst torsk, sej eller hoki (à 400 g)
1   liten gul lök
1   liten burk ansjovisfiléer (à 50 g)
1 krm  citronpeppar
1   förp krossade tomater (à 500 g)
10 cm  purjolök
1   fiskbuljongtärning
2   pressade vitlöksklyftor
1 tsk  basilika
20   oliver
800 g  potatis eller pasta (800 g potatis motsvarar 4 port pasta)
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskgryta med morötter, dragon och saffran
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med stekt spätta
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
"Gumröra" på kavring
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torskpaket med rödbetor och getost
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Torskgratäng med tomatsås och grönsaker
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga