Krämig risotto
En i grunden klassisk risotto som får en touch av rosmarin. Krämigt, smakrikt och gott. Inte minst till en köttig korv, t ex salsiccia, eller andra kryddiga korvar med hög kötthalt.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2013
Ingredienser
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: Kontrollera innehållet i fonden välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: Kontrollera innehållet i fonden och välj mjölkfritt ostalternativ och matfett.
Gör äggfri: Kontrollera innehållet i fonden. Känsliga äggallergiker bör välja parmesanost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym, alt svensk hårdost.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Gott! Men freestajlade lite och hade receptet som bas bara. Är lite oklara instruktioner kring var man ska lägga i riset, men antar att man steker det med löken lite i en traktör och har den som bas där fonden får leka lite
Sven
2021-10-05