Korv- och majsgryta med couscous
Korv- och majsgryta som görs på ett kick. Korven skärs i bitar och steks i olja. Därefter flyttar du över korven till en kastrull och häller över pastasås, majs och vatten. Låt det koka ihop tills det blivit varmt. Passa på att förbereda couscous. När den är klar serveras korvgrytan med couscous och sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2014
Ingredienser
För alla
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd ris eller quinoa eller glutenfri couscous.
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i korven. Välj ev annan laktosfri korv.
Gör mjölkproteinfri: byt ut korven till mjölkfri korv.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer