Kokosstekt kycklingfilé
Kycklingfilé som du steker i kokos och serverar med ett bönris på brytbönor och vitt ris kan kanske bli den nya favoriten på middagsbordet? Paneringen med kokosen ger en riktigt krispig yta till kycklingen som du toppar med lite sweet chilisås.
Ingredienser
4 portioner
3 dl basmatiris
1 paket djupfrysta brytbönor (à 300 g)
4 kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm kajennpeppar
1 ägg
1 1/2 dl riven kokos
1 msk olja
För alla
Gör äggfri: kycklingfiléerna kan först vändas i mjölk och sedan i kokos i stället för ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2132 KJ / 509 kCal
Fett0 g
Kommentarer
Lättlagat och riktigt gott. Lite roligare vardagsmiddag.
Mikaela
2015-03-27Snabbt gott anorlunda
Isabelle
2009-05-22Mycket gott och enkelt recept. Jag gillar kombinationen.
Therese
2006-12-25