Knaprigt griljeringssmul

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Knaprigt griljeringssmul

Griljeringen är det som sätter sista piffen på julskinkan, men den behåller sällan den där härligt krispiga konsistensen. Satsa därför på att göra extra griljering som knaprigt smul. Griljeringssmulet med söt och stark senap passar även finfint till korv med bröd.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2014

Knaprigt griljeringssmul

Ingredienser

8 portioner
50 g  kylskåpskallt smör
3 dl  ströbröd
2 msk  skånsk söt senap
1 msk  sötstark senap
2 tsk  malen ingefära
1 msk  flytande honung
1 krm  salt

Gör så här

Näringsberäkningen är på hela satsten griljeringssmul.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi4621 KJ / 1105 kCal
Fett53 g
Salt4.35 g
Kolhydrater136 g
Protein17 g

Testa liknande recept

Julskinka med senapsgriljering
Betyg 3.7 av 5.
74 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julskinka med ingefärs- och honungsgriljering
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skaldjur med två dipsåser
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Senap- och honungssås
Betyg 3.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingjulskinka med kålrabbisallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga