Klämma med makrill och mandelpotatis
Bjud familjen på en mättande klämma med smaskig makrill, lök, ägg och kalla skivor av mandelpotatis med detta härliga recept. Plocka bara ihop dina ingredienser i tunnbröd, strö över lite aromatisk dill och rulla ihop. Snabbt och perfekt varma dagar!
Ingredienser
4 portioner
400 g kokt kall mandelpotatis
2 hårdkokta ägg
1 rödlök
1/2 dl dill
2 msk smör eller margarin
4 mjuka tunnbröd
2 burkar makrill i tomatsås
För alla
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt tunnbröd
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett och mjölkfritt tunnbröd
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Ja, det är så kul att vi har ett glutenfritt tunnbröd i sortimentet! Moilas/Kung Markatta har ett mjukt tunnbröd, 3 st 210 g. Art nr 440409.
Redaktionen
2009-08-19Hurra,finns det glutenfritt tunnbröd då blir jag glad.Vilket fabrikat?
Ingrid
2009-08-17Du får nog baka eget...
Birgitta
2009-08-17