Kikärter med rödlöks- och dillsalsa

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Kikärter med rödlöks- och dillsalsa

En annorlunda salsa som du kan servera både till kött och till soppa. Du blandar kikärter med en behaglig blandning av rödlök, dill, olivolja, lime och spiskummin.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Kikärter med rödlöks- och dillsalsa

Ingredienser

1 portion
1   liten burk kikärtor (à 200 g)
1/2   rödlök
juice av 1   lime
3 msk  hackad dill
1 msk  olivolja
1/2 tsk  malen spiskummin
1 1/2 krm  salt
1 krm  nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips

Stärker upp en sopplunch.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kikärtsröra med sesam och rödbetor
Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödbetshummus med libachips
Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falafelmacka
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap med räkor och kikärtsstomp
Betyg 3.8 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hummusdipp
Betyg 3.9 av 5.
112 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gul hummus
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga