Kaviarröra

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
0
Kaviarröra

Kaviarröra är en krämig och mild röra med kaviar, vispad grädde, färskost och purjolök. Perfekt på knäcke som snitt eller tilltugg, eller på smörgåsbord till midsommar eller fest. Röran är enkelt att blanda ihop. Snabbt, gott och klassiskt svenskt recept med fin sälta. Toppa kaviarröran med dill.

Kaviarröra

Ingredienser

8 portioner
5 cm  purjolök
3/4 dl  mildrökt kaviar
50 g  färskost
1 dl  vispgrädde

Garnering

färsk dill

Till servering

hårt tunnbröd eller mjukt mörkt bröd, gärna potatislimpa

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: Välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: Välj glutenlaktosfri färskost och vispgrädde.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri färskost. Byt ut vispgrädde mot mjölkproteinfri gräddersättning.

Näringsberäkningen är beräknad per bufféportion.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi573 KJ / 137 kCal
Fett10.1 g
Kolhydrater8.5 g
Protein2.8 g

Testa liknande recept

Grillad salsiccia med piadinabröd
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsrulle med potatis, ägg och kaviar
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Najadlaxrulle med gurka och senapskräm
Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsstubbar med rökt rensstek/gravad lax
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbrödsquesadilla med prästost
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga