Kassleromelett med lök och tomat

Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat
0
Kassleromelett med lök och tomat

En matig och utsökt omelett som tillagas i ugn med kassler, persilja och körsbärstomater. Rör ihop ingredienserna och låt sedan kassleromeletten sköta sig själv i ugnen. Passar perfekt som brunch.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2011

Kassleromelett med lök och tomat

Ingredienser

4 portioner
2   rödlökar
500 g  pastramikryddad kassler
8   ägg
1 dl  mjölk
2 dl  riven ost
3 msk  hackad persilja
1 tsk  salt
1/2 krm  peppar
250 g  körsbärstomater
4   morötter

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kasslern. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2013 KJ / 481 kCal

Testa liknande recept

Paprikagratinerad kassler med tomat
Betyg 4.5 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratinerad kassler med paprika och mos
Betyg 4.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Oststuvad risoni med kassler och ärtor
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pizzagratinerad kassler med pasta
Betyg 3.6 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler- och blomkålsgratäng
Betyg 3.5 av 5.
51 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pasta med kasslerfräs
Betyg 2.6 av 5.
139 personer har röstat
Under 30 min att tillaga