Kassleromelett med lök och tomat
En matig och utsökt omelett som tillagas i ugn med kassler, persilja och körsbärstomater. Rör ihop ingredienserna och låt sedan kassleromeletten sköta sig själv i ugnen. Passar perfekt som brunch.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2011
Ingredienser
4 portioner
2 rödlökar
500 g pastramikryddad kassler
8 ägg
1 dl mjölk
2 dl riven ost
3 msk hackad persilja
1 tsk salt
1/2 krm peppar
250 g körsbärstomater
4 morötter
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kasslern. I övrigt är rätten fri från gluten men innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken mot havre-, soja- eller risalternativ. Uteslut osten.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2013 KJ / 481 kCal
Kommentarer