Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
2
Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Sugen på något fräscht och exotiskt? Då borde du testa kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous! Du steker kassler med curry och blandar couscous, kardemumma, apelsinskal och russin. Servera kasslern och couscousen med matlagningsyoghurt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002

Kassler med apelsin- och kardemummakryddad couscous

Ingredienser

4 portioner
1 msk  konc kycklingfond
4 dl  vatten
1/2 dl  russin
1 msk  rivet apelsinskal
2 krm  malen kardemumma
2 dl  couscous
600 g  kassler
curry
olja
salt och peppar

Garnering

strimlad purjolök
strimlat apelsinskal

Till servering

matlagningsyoghurt
grovt bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Det blev något torrt, men med några skivor ananas förbättrar man avsevärt smaken!

Maria

2006-02-18

det var en härlig koprimis av denna mat ja ger det högsta betyg .

Carina

2006-01-04

Testa liknande recept

Sweet chili-glaserad kassler
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kasslersallad med couscous
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Parmesangratinerad svamp med kassler
Betyg 2.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sallad med ostyoghurt och strimlad kassler
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Couscous med kassler
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostgratinerad kassler med sallad
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga