Kanelkokta päron med vaniljfärskost

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat
0
Kanelkokta päron med vaniljfärskost

Kanelkokta päron med vaniljfärskost är en god och len efterrätt som förberedes på en knapp halvtimme. Servera päronen varma eller kalla med vaniljfärskost och biscotti.

Kanelkokta päron med vaniljfärskost

Ingredienser

4 portioner
4 dl  vatten
1 1/2 dl  rårörssocker
2   kanelstänger
2   stora päron

Vaniljfärskost

1 dl  crème fraiche
2 msk  florsocker
1 tsk  vaniljsocker
1 dl  kvarg

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på biscottin.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt alternativ till biscottin.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfri kvarg.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche och kvarg mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1263 KJ / 302 kCal

Testa liknande recept

Grillade päron med mintchokladsås och rostade nötter
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varma päron på nytt sätt
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pajskal i långpanna - päron & ost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inkokta päron med stjärnanis
Betyg 4.9 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svart vinbärssylt med päron och kanel
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ingefärspäron med kanel och mynta
Betyg 3.1 av 5.
80 personer har röstat
Under 45 min att tillaga