Kammusslor med norimajonnäs och sesammarinerade groddar

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Kammusslor med norimajonnäs och sesammarinerade groddar

Kammusslor grillar du enklast genom att trä dem på grillspett. Med en ovanligt stor köttdel blir de en eftertraktad delikatess. Med hemgjord norimajonäs och marinerade groddar blir det succé. Njut!

Kammusslor med norimajonnäs och sesammarinerade groddar

Ingredienser

4 portioner

Musslor

2   förp frysta kammusslor (à 200 g)
8   träspett

Norimajonnäs

1   noriark
1 dl  majonnäs
1 tsk  japansk soja

Grönsaker

1/2   gurka
1 msk  sesamfrön
1   röd spansk peppar
100 g  mungbönsgroddar
1/2 msk  strösocker
1 msk  ättika ( 12 %)
2 msk  sesamolja
salt och peppar
1   huvudsallad

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi976 KJ / 233 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater3 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Grillad marinerad paprika med persilja och chili
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad guacamole
Betyg 2.8 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rimlag med chili
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pistou på persilja och alger
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Isad grön gazpacho med kungsräkor
Betyg 3.4 av 5.
35 personer har röstat
Under 45 min att tillaga