Kalkonrullar med ris- och fetasallad

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
0
Kalkonrullar med ris- och fetasallad

Kalkonrullar med ris- och fetaostsallad passar bra på buffébordet eller som en egen lunch- eller middagsrätt. Blanda ris med hackad rödlök, rädisor, gräddfil och tärnad fetaost. Krydda och fördela ris- och fetasalladen på kalkonskivorna. Rulla ihop.

Kalkonrullar med ris- och fetasallad

Ingredienser

25 portioner
4 dl  långkornigt ris
8 dl  hönsbuljong (fond eller tärning+vatten)
2   rödlökar
1   knippe rädisor
6 dl  gräddfil
1/2 dl  färsk hackad oregano
200 g  fetaost
1/2 msk  grovmald svartpeppar
1/2 msk  salt
25   skivor rökt kalkonbröst (eller rökt skinka)

För alla

Läs noga ingredienserna på buljongen, i övrigt är rätten fri från ägg och gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Oreganostekt kalkon med tzatziki och bakad tomat
Betyg 3.4 av 5.
84 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalkonfilépasta med tomater
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkonfilépasta med paprikapesto
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kalkon med oliver och vermouth
Betyg 3 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Örtbakat kalkonbröst med potatis och brysselkål
Betyg 2.4 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färsfyllt kalkonbröst
Betyg 1.8 av 5.
18 personer har röstat
Över 60 min att tillaga