Kalaskrustader
Har du tröttnat på crostinis till fördrinken? Minikrustader är knapriga och blir till mumsiga munsbitar när du fyller dem med något gott. Här bjuds krustader med vispad pepparrotscrème och räkor. Tänk på att inte fylla krustaderna för långt i förväg, då kan de mjukna.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013
Ingredienser
24 st
24 st minikrustader
2 dl crème fraiche
rivet skal av 1 citron
2 tsk färskpressad citronjuice
2 tsk pepparrot på tub
500 g räkor med skal
1/2 gurka
1/2 tsk salt
Garnering
dill
För alla
Kontrollera ingredienserna i minikrustaden. Innehåller gluten. Fri från ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi312 KJ / 75 kCal
Fett4 g
Salt0.61 g
Kolhydrater6 g
Protein5 g
Kommentarer