Inlagd sill med apelsinsmak

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
0
Inlagd sill med apelsinsmak

Tilltalande och god inlagd sill med apelsinsmak som passar lika bra till julbordet som till andra högtider under året. Sillen får sin goda smak och färg av rödlök, purjolök, apelsiner, lagerblad och apelsinkryddat brännvin.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Inlagd sill med apelsinsmak

Ingredienser

8 portioner
2   förp 5-minuters inläggningssill (à 420 g)
1   rödlök
1   purjolök
1   apelsin
1 dl  färdig inläggningslag med ättika
2 dl  vatten
1/2 dl  apelsinkryddat brännvin t ex Rånäs (kan uteslutas)
5   kryddpepparkorn
1   lagerblad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citronsill
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.4 av 5.
12 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Inlagd sill
Betyg 4.1 av 5.
109 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödlökssill med balsamvinäger och honung
Betyg 4.4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfruktssill
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Öl- och löksill
Betyg 4.6 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga