Inbakad fläskkarré med kapris och soltorkad tomat
Det här är verkligen en fläskkarré i festfodral! Innanför det frasiga smördegshöljet gömmer sig pigg kapris och smakrika soltorkade tomater. Vill du förbereda? Stek fläskkarrén och gör fyllningen, men spara smördegsinslagningen till kalasdagen.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2014
Ingredienser
Fyllning
För alla
Gör glutenfri: Välj glutenfri smördeg.
Gör laktosfri: Välj laktosfri smördeg och laktosfritt matfett eller enbart olja.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfri smördeg och matfett eller enbart olja.
Gör äggfri: Uteslut ägget.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det stod att man kunde förbereda till smördegsinbakningen,den vilade 2 timmar har nu haft den inne i 50 min på 200 grader och är inte uppe i 60 grader än, undrar hur smördegen blir?
Erik
2021-01-27Snygg rätt men lite småtråkig. Skulle nog göra sig bättre i portionspaket.
Maria
2020-10-16