Hokifilé med majs och salladslök

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Hokifilé med majs och salladslök

Hokifilé med majs och salladslök är ett trevligt och färgglatt recept på fisken hoki som tillagas med mycket majs och crème fraiche. Servera med ris och sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2011

Hokifilé med majs och salladslök

Ingredienser

4 portioner
800 g  frysta hokifiléer
3 dl  ris
2 tsk  salt
1 krm  peppar
1 tsk  socker
1 msk  olja

Sås

1   burk majs (à ca 300 g)
1   knippa salladslök
2 dl  crème fraiche paprika & chili
1 dl  vatten
salt

Till servering

ris
sallad

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på crème fraichen. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och krydda själv med ½ dl ajvar relish och 1-2 krm cayennepeppar (för 4 port).
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och krydda själv med ½ dl ajvar relish och 1-2 krm cayennepeppar (för 4 port).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2909 KJ / 696 kCal

Testa liknande recept

Stekt hoki med majsmos
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thailändsk soppgryta
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hoki med dillpolenta och syrlig spenatsallad
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med fräsch grönsaksröra
Betyg 1.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nordafrikansk couscouspanna med fisk
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fiskgratäng med svampsås och purjolök
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga