Het chilipasta med kräftstjärtar
Vad kan passa bättre till lättlunch än denna snabba chilipasta med salta kräftstjärtar? Blanda den nykokta pastan och kräftorna med din heta vitlöks- och chilitomatsås och servera direkt med lite vacker persilja på toppen. En perfekt skaldjurspasta!
Ingredienser
4 portioner
280 g pasta (snäckpasta)
2 vitlöksklyftor
2 röda chilifrukter
1 msk olivolja
500 g passerade tomater
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
1 burk kräftstjärtar (à 360 g)
5 kvistar bladpersilja
Gör så här
Tips
Gott att servera parmesan vid sidan om, var och en tar efter eget tycke och smak.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag använde färska tomater, 7st. Man måste dock låta den koka något då. Gott
Malin
2012-01-04Enkelt och mkt gott!
Linda
2007-01-07