Gubbröra

Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat
0
Gubbröra

En sillrätts-klassiker man aldrig tröttnar på är gubbröran. Ett måste året om men framförallt i juletid. Laga och njut denna läckra gubbröra på en bit knäcke eller kavring.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2012

Gubbröra

Ingredienser

4 portioner
2   ägg
2   ansjovisfiléer
4 msk  majonnäs
1/2   burk löjrom (1/2 burk motsvarar 40 g)
1 msk  finskuren gräslök
2   skivor danskt rågbröd eller kavring
dillkvistar till garnering

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd
Gör laktosfri: kontrollera innehållet i majonnäs och bröd.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera innehållet i majonnäs och bröd.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
95 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Sesam gourmetknäcke med löjrom, gräddfil och gräslök
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Silltallrik
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Den gyldene fredens gubbröra
Betyg 2.4 av 5.
105 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Strömmingsmacka
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast Skagen med hemmagjord majonnäs
Betyg 2.3 av 5.
612 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vaniljglass med stekt rågbröd och fryst äpple
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga