Grön marsipan med frukt och choklad
Ett charmigt recept på stilig och god grön marsipan med frukt och choklad att servera till dessert. Du gör efterrätten av bland annat marsipan, mörk choklad, torkad frukt, nötter och mandlar. Lyxigt och gott!
Ingredienser
1 sats
1 färdigkavlat marsipanlock (à ca 210 g)
200 g mörk choklad
100 g torkad frukt (t ex aprikos och russin)
50 g nötter (t ex pistage)
50 g mandlar (t ex sötmandel)
För alla
Kontrollera noga innehållet i chokladen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat för 1 sats.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi12311 KJ / 2943 kCal
Fett165 g
Salt0.3 g
Kolhydrater296 g
Protein56 g
Kommentarer