Gräddig salsiccia med ruccola och paprika
En härligt krämig salsicciapasta serveras med en sallad på ruccola och paprika. Den smakrika italienska färskkorven salsiccia har här brutits ner till färs och blandas med grädde och utsökt tapenade på soltorkade tomater. Njut av såsen med tagliatelle och toppa med färska grönsaker.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016
Ingredienser
4 portioner
4 port tagliatelle
2 förp salsicciafärs (à 300 g)
1 tsk olja
1/2 msk majsstärkelse
2 dl mjölk
1 dl vispgrädde
2 msk tapenade (gärna på soltorkade tomater)
1 tsk chilipulver
Sallad
1 färsklök
1 röd paprika
65 g rucola
1 tsk olivolja
1 tsk rödvinsvinäger
salt och peppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på färsen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd mjölk och grädde utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: byt ut mjölken och grädden mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3474 KJ / 830 kCal
Fett43 g
Salt5 g
Kolhydrater65 g
Protein45 g
Kommentarer