Frisé azur med rökt fisk

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Frisé azur med rökt fisk

Frisé azur med rökt fisk är ett utsökt recept där den rökta fisken serveras med en smakrik sallad på bland annat potatis, bönor, fetaost och svarta oliver. Servera frisé azuren och den rökta fisken med timjan.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 1999

Frisé azur med rökt fisk

Ingredienser

4 portioner
6   potatisar (med skal, 6 st motsvarar ca 600 g)
200 g  gröna bönor (haricots verts)
2   salladslökar (2 st motsvarar 1 liten purjolök)
1   burk fetaost (à ca 200 g)
1   burk svarta urkärnade oliver (à 200 g)
1   frisésalladshuvud (à 200 g)
salt och peppar
1/2 dl  olivolja
2 msk  citronsaft
500 g  rökt fisk (t ex sik, makrill, regnbåge eller böckling)
2 msk  finhackad färsk timjan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Frisée azur
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varmrökt fisk med syrade grönsaker
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Makrillsallad
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad med matvete & oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Drinktilltugg à la Fryksås
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga