Fläskfilé Rydberg med senapscrème
Fläskfilé Rydberg med senapscrème är en rätt full av smak. Fläskfilén tärnas upp och steks på samma sätt som potatisen. Senapscrèmen gör du enkelt genom att röra ihop crème fraiche och senap med lite honung och persilja. Servera med stekt zucchini.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2008
Ingredienser
4 portioner
ca 1 kg fläskfilé
1 påse fryst, tärnad potatis
2 gula lökar
1/4 dl finhackad persilja
1 zucchini
2 msk smör och olja till stekning
salt och peppar
Senapscrème
2 dl crème fraiche
1 - 2 msk dijonsenap
1 msk flytande honung
1/4 dl finhackad persilja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt margarin eller olja.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Välj mjölkproteinfritt margarin eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Fantastiskt god och enkel att tillaga
Malin
2023-12-27Riktigt gott
Magnus
2023-09-04Bra och lättlagat
Ellinor
2014-11-29