Fisk i citronsås med sockerärter och ris
Fisk i citronsås med sockerärter och ris tillagar du smidigt en vardagskväll. Här bidrar smaksatt crème fraiche till den härliga citrussmaken. Servera med nykokt ris och varför inte en bit bröd.
Ingredienser
4 portioner
2 dl crème fraiche med lök, dill, citron och havssalt
2 dl vatten
600 g frysta tärningar av fisk
150 g färska sockerärtor
Till servering
ris
bröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ett glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: byt till laktosfri crème fraiche.
Gör så här
Tips
Koka riset med hackad lök och grönsaksbuljong.
Ett alternativ till smaksatt crème fraiche är att krydda upp naturell crème fraiche med just dill och citron efter smak och tycke.
Ett alternativ till smaksatt crème fraiche är att krydda upp naturell crème fraiche med just dill och citron efter smak och tycke.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Helt ok!
Mirjam
2023-09-25Ett av de sämsta recepten här på ICA. Smaklöst och vattnigt.
Helena
2023-09-09Ovanligt smaklöst! Tråkigt.
Anette
2007-05-27