Färsfocaccia

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
2
Färsfocaccia

Ett smakrikt recept på färsfocaccia. Rätten tillagar du i ugn med blandfärs och rätten påminner lite om köttfärslimpa. Du gör den av bland annat färs, mjölk, ägg, vitlök, soltorkade tomater, oliver, rosmarin och prästost. Utsökt till fest!

Färsfocaccia

Ingredienser

4 portioner
500 g  blandfärs
4 msk  ströbröd (gärna färskt)
1 1/2 dl  mjölk
1   ägg
1   finhackad eller riven gul lök
2   rivna vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk  salt
nymalen vitpeppar
1 - 1 1/2 dl  hackade soltorkade tomater
ca 20   urkärnade svarta oliver
3 - 4   kvistar färsk rosmarin
rapsolja smaksatt med vitlök till stekning
1 dl  hackad persilja
80 g  lagrad prästost

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat

Kommentarer

Gott, bra mat att göra till många men passar mer till vardags än till fest tycker jag-

Emma

2013-02-12

Mycket god mat. Denna kommer vi att göra igen.

Catarina

2008-12-04

Testa liknande recept

Gott bröd med oliver och rosmarin
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Glutenfri focaccia
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bröd på pinne med paprika, rosmarin och citron
Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Focaccia med oliver, tomater och rostad paprika
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia med oliver och örter
Betyg 3 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Focaccia med getost och rosmarin
Betyg 3.1 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga