Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat
0
Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

En dessert med inspiration hämtad från en cocktail som härstammar från 1880-talet. Detta är en dessertdrink/after dinner cocktail som på ett ljuvligt sätt kombinerar champagne och glass.

Crema di Mascarpone “Soyer au Champagne”

Ingredienser

4 portioner
4 msk  fläderblomssaft
champagne efter tycke och smak (alt sockerdricka)
vanilj- och jordgubbsglass (gärna Carte d´Or Crema de Mascarpone)

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt glass mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Recept och bild från Carte D´Or.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
50 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi757 KJ / 181 kCal
Fett9 g
Salt0.34 g
Kolhydrater19 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Sommar i Skinnarbo
Betyg 3.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citrondrink med fläder och hallon
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Alkoholfri drink ”Basilikablomster ”
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kir royal
Betyg 3.5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Glasspinnar i form
Betyg 3.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Champagnegranité
Betyg 3 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga