Fullkornsbröd

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
2
Fullkornsbröd

Fullkornsbröd är både nyttigt och gott. Här har du ett kanonrecept på hur du själv kan baka till de fantastiskt goda fullkornsbröden. Enkelt, gott och nyttigt!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009

Fullkornsbröd

Ingredienser

2 stora bröd

Jästlösning

1/2   paket jäst (à 50 g)
1 msk  råsocker
1 1/2 dl  ljummet vatten (37 grader)

Deg

2 1/3 l  grahamsmjöl (2 1/4 l motsvarar 1.35 kg)
9 - 7 1/2 dl  ljummet vatten (37 grader)
olja
2 tsk  salt (gärna havssalt)

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Har inte provat men måste vara felskrivet i förhållande vätska och mjöl.

Karin

2023-09-25

Ser ingenstans hur många kcal det innehåller

Peter

2021-03-24

Testa liknande recept

Grahamsbröd med morötter
Betyg 3.9 av 5.
85 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Leifs frukostbröd med gojibär
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Värdshusets långpannebröd
Betyg 4 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brunkans grahamsbröd
Betyg 3.1 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hembakt fröknäcke
Betyg 3.6 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Morotsbröd
Betyg 4.1 av 5.
45 personer har röstat
Över 60 min att tillaga