Citron- och persiljesallad

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
2
Citron- och persiljesallad

Härligt grön och smakfull citron- och persiljesallad. Förträfflig till lammfärsbullar och rostade jordärtskockor. Du kan även med fördel servera salladen till buffé.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Citron- och persiljesallad

Ingredienser

4 portioner
2 msk  färskpressad citronjuice
1 msk  råsocker
3 msk  olivolja
1   rödlök
ca 70 g  blandade salladssorter (t ex mangold och spenat)
1 dl  plockad bladpersilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Receptet är avsett för 4 portioner eller 10 bufféportioner.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Jag la till lite bulgur till denna goda sallad för att få den lite mer matig til buffén. Det blev kanon!

Malin

2007-12-19

En fräsch sallad till den libanesiska buffén som dock kanske kan hackas i småbitar istället för att ha hela spenatblad?

Malin

2007-12-19

Näringsvärde per portion

Energi130 KJ / 30 kCal
Fett1 g

Testa liknande recept

Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
255 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Falafelrulle
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling med valnötter
Betyg 2.7 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cobbler med plommon och mynta
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga