Chilipicklade grönsaker

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Chilipicklade grönsaker

Inlagda grönsaker är gott, vackert och praktiskt. Hållbarheten är hela två veckor! Olika sorters färska grönsaker, som morot, kålrot, blomkål och rödlök, marineras i ättikslag smaksatt med kumminfrö och chili. En grönsaksrätt som alltid kan stå färdig i kylen och passar till det mesta.

Chilipicklade grönsaker

Ingredienser

6 portioner
2   morötter
1/2   kålrot
1/2   blomkål
1   rödlök
1   röd chilifrukt
1 dl  ättiksprit
2 dl  strösocker
3 dl  vatten
1 tsk  salt
1 tsk  kumminfrö

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi709 KJ / 170 kCal
Fett0.2 g
Salt1.2 g
Kolhydrater38 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Stekt falukorv med rotmos och picklad blomkål
Betyg 4.2 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Säsongens syrade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.
43 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blomkålspuré med kikärtor, portabello och dukkah
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsstekt kyckling och rotmos med brynt smör
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga