Bönsallad med gräddfil och timjan

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Bönsallad med gräddfil och timjan

Är du trött på vanlig grönsallad till köttet? Varför inte byta ut den mot den här snabblagade, delikata bönsalladen? Den milda smaken från gräddfilen passar suveränt med den kraftfulla smaken från timjan- och senapsdressingen.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Bönsallad med gräddfil och timjan

Ingredienser

1 sats
400 g  bönor t ex haricots verts, sockerärter och vaxbönor
saltat vatten
1 dl  böngroddar
5   timjankvistar
1 msk  grovkornig senap
1 msk  kallpressad rapsolja
flingsalt
nymalen svartpeppar
1 dl  gräddfil
4   kvistar timjan
salt
svartpeppar

Gör så här

Tips

Passar till: Grillade lammkotletter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Isterband med senapsgrönsaker
Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Italienskt lamm med haricots verts och polenta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fiskplättar med bönor
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lax med haricots verts och tandooridressing
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kinesisk sojakyckling med wokade grönsaker
Betyg 3.2 av 5.
102 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bön- och potatissallad med karrékotlett
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga