Big Smoke Pulled Pork burgare

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Big Smoke Pulled Pork burgare

Fantastiskt läckra burgare gjorda på fläskkarré som gottat till sig på grillen under flera timmar tills det förvandlats till smarrig pulled pork. Servera gärna burgaren med coleslaw och grilla hamburgerbrödet en aning innan servering. Det ger både ett trevligt utseende och en god smak.

Big Smoke Pulled Pork burgare

Ingredienser

12 portioner
3 kg  hel bit fläskkarré
2   förp rub (gärna bbq smak, à 40 g)
folie
1/2 dl  äppelcidervinäger
1/2 dl  äppeljuice
1/2 dl  ananasjuice
1 tsk  worcestershiresås
240 g  american bbq-sås

Till servering

12   brioche hamburgerbröd
coleslaw

För alla

Kontrollera ingrediensförteckningen på BBQ-ruben och BBQ-såsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria hamburgerbröd.

Recept och bild i samarbete med Hellmann´s.

Se instruktionsvideo på youtube.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2781 KJ / 664 kCal
Fett33 g
Salt1 g
Kolhydrater41 g
Protein50 g

Testa liknande recept

Grillrökta BBQ-ribs
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pampas Picanha Steak
Betyg 4.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad fläskfilé con Gaucho
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökig potatissallad till grillat
Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
New York-style vegoburgare
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
The Bon Burger
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga