Banan- och nutellakrok

Betyg 2.9 av 5.
25 personer har röstat
0
Banan- och nutellakrok

Dessa banan- och nutellakrokar är perfekt till utflykten! Nyp ihop degen runt den smarriga fyllningen och förvara dem i frysen tills dagen före de ska avnjutas. Grädda dina smarriga krokar i några minuter och du har ett mumsigt fikabröd!

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008

Banan- och nutellakrok

Ingredienser

20 st
1   sats grunddeg (se länk nedan)
1 1/4 dl  nutella
3   bananer
1 1/2 dl  kokos + kokos att strö över
ägg till pensling
2 msk  råsocker (eller pärlsocker)

För alla

Innehåller mjölk.
Gör glutenfri: gör glutenfri deg.
Gör äggfri: pensla med filmjölk eller olja.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
25 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppelgömmor
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizzasnurra med skinka och tomat
Betyg 3.2 av 5.
17 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frysta bananspöken
Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Minibaguette med rostade grönsaker och fetaost
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fryst banan på pinne
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Smulpaj med banan, mango, müsli, kokos och lime
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga